یک تولید کننده برتر عسل گفت: شکرک زدن عسل نه تنها دلیل نامرغوبی آن نیست بلکه به نوعی دلیل مرغوبیت آن است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

علی جعفر سرمستی عطر و طعم عسل را اصلی ترینفاکتور هایشناسایی عسل خوب عنوان کردوگفت:عسل گشنیز، آویشنو گون را از جمله عسل های مرغوب است و عطر و طعم این عسل ها منحصر به فرد است و با یک بار چشیدن در ذائقه افراد بافی می ماند و به نظر می رسد بهترین ملاک تشخیص عسل مرغوب باشد.

وی گفت: تنها از طریق آزمایش می توان عسل مرغوب را شناسایی کرد که این کار نیز ازعهده خریداران بر نمی آید.

این زنبور دار نمونه سال1390 با بیان اینکه از روی رنگ عسل نمی توان کیفیت آن راتشخیص داد، تاکید کرد: با توجه به اینکه عسل گل های مختلف رنگ های متفاوتی دارد، این فاکتور نمی تواند فاکتور دقیقی برای شناسایی عسل مرغوب باشد.

وی سپس گفت: با توجه به اینکه امکان تقلب در عسل های موم دار وجود ندارد، به نظر می رسد عسل های موم دار از درجه اطمینان بالاتری برخوردارند.

وی همچنینبا تاکید بر اینکه شکرک زدن عسل دلیل نامرغوبی آن نیست، تصریح کرد: در صورتی که به زنبور عسل شکر داده شود عسل تولیدی به هیچ وجه شکرک نمی زند، پس می توان گفت شکرک زدن عسل نه تنها دلیل نامرغوبی عسل نیست بلکه حتی دلیل مرغوبیت آن است.

وی در ادامه گفت: اگر عسل شکرک زده را با حرارت غیر مستقیم گرم کنیم به حالت اولیه خود بر می گردد.

سرمستی پوشش گیاهی منطقه، ماندگاری عسل در کندو و... را از فاکتورهای بالا رفتن کیفیت عسل ارزیابی کرد./س
برچسب ها: کرمانشاه ، عسل ، مرغوب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.