صفدر نیازی گفت: برای ارتقای آگاهی تولید کنندگان زعفران و افزایش کمی و کیفی این محصول، هر سال کارگاه های آموزشی مدرسه در مزرعه برگزار می شود و کشاورزان و کارشناسان در این خصوص تبادل نظر می کنند.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری افزود: توسعه مزارع زعفران با هدف تولید بیشتر و بهتر محصول، با رعایت اصول تغذیه مثل استفاده از کود ازت، محلول پاشی و برگزاری کلاس های آموزشی برای بهره برداران در ارتقای کیفیت زعفران بی تأثیر نیست.
وی، با اشاره به تدوین طرح جامع زعفران در استان چهارمحال و بختیاری تا 2 سال آینده، گفت: در این طرح، مراحل تولید تا صادرات این محصول، از طریق افزایش وسعت کشت، کاهش قیمت و نحوه بسته بندی و صادرات در نظر گرفته شده است.
گفتنی است؛ امسال، 150 کیلوگرم زعفران وحشی از 50 هکتار از زمین های استان چهارمحال و بختیاری برداشت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 20 درصد افزایش داشت.
شهرستان شهرکرد، بیشترین سطح کشت زعفران را در استان چهارمحال و بختیاری به خود اختصاص داده است./س