دو مركز عمده توليد پياز پاييزه و زمستانه در اصفهان طي دو سال گذشته با خشكسالي مواجه شدند كه اين امر موجب افزايش قيمت پياز شده است.

حسين مهاجران، رييس اتحاديه ميوه و سبزي‌فروشان، در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،درباره دلايل افزايش قيمت پياز با بيان مطلب  فوق اظهار داشت: چهار مركز در فصل تابستان پياز توليد مي‌كنند كه مهم‌ترين آن اصفهان است ولي با توجه به اين كه طي دو سال گذشته در اين مراكز به ميزان زيادي پياز كاشت و توليد شد ولي قيمت آن بسيار كاهش يافت و كشاورزان با ضرر مواجه شدند و از كشت پياز در سال جاري استقبال نكردند.

وي ادامه داد: با توجه به اين موضوع توليد پياز امسال كاهش يافته و منجر به افزايش قيمت پياز نسبت به دو سال گذشته شده است.

رييس اتحاديه ميوه و سبزي‌فروشان با بيان اينكه قيمت هر كيلو پياز در سطح شهر بيش از هزار تومان است، عنوان كرد: در حال حاضر قيمت هر كيلو پياز فلاورجان در ميادين ميوه و تره بار 600 تومان است و افزايش قيمت آن در سطح شهر ناشي از فعاليت دلالان است.

مهاجران با بيان اين‌ كه وزارت جهاد كشاورزي در اين زمينه متولي است، گفت: اين وزارتخانه بايد ميزان كاشت را بررسي كرده و بر اساس ميزان مصرف پيش‌بيني و برنامه‌ريزي‌هاي لازم را انجام دهند/ک   .

برچسب ها: پیاز ، خشکسالی ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار