مخترع جوان قمی، ادامه داد: کفش های موجود در بازار غالبا دارای ساختار اسفنجی هستند و موجب می شوند در زمان راه رفتن پا در کفش فرو برود و ماندگاری کشش زمین در پا بالا رود، از طرفی تاکنون صرفا دوام، نرمی و حالت فیزیکی پا به صورت طبی در کفش لحاظ می شده است.
وی گفت: اما در این اختراع سعی شده است تا با در نظر گرفتن حالت استاندارد کف پا و راحتی و دوام کفش ساختار آن را به صورت ضد گرانشی در غالب کفی کفش تعبیه شود.
به گفته صابر، در این اختراع با استفاده از فنرهایی در کفش از جنس فولاد و آلیاژ استیل (ضد زنگ) که سطوح دو طرف فنرها صیقل داده شده است و طی دو دوره ی متوالی فنرها برای آب بندی ( خشک کردن رطوبت فنر) و افزایش دوام حرارت داده شده اند.
صابر گفت: می توان این طرح را پیشگام طراحی های کاهش مصرف انرژی در صنعت کفش نامید./س