عضو کميسيون مديريت واردات اتاق ايران گفت: هر نوع محدوديت در واردات بايد کارشناسانه و کنترل شده صورت بگيرد.

مجيد رضا حريري در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران افزود: جلوگيري از واردات بايد کارشناسانه و مطابق با منطق باشد زيرا درغير اين صورت پيامدهاي منفي خواهد داشت.

وي تصريح کرد: نوع رفتار تجاري، ممنوعيت ها،‌محدوديت ها و تسهيلاتي را که ايجاد ميکنيم بايد مطابق با واقعيت هاي بازار و نياز مصرف کنندگان باشد زيرا اگر در بازار تقاضا براي کالاي خاص وجود داشته باشد ممنوعيت واردات مي تواند منجر به افزايش قاچاق  شود.

وي تاکيد کرد: تجارت بخش عظيمي از فعاليت هاي اقتصادي کشور است و واردات و صادرات بايد گسترش يابد.

حريري درراستاي حمايت از توليد ملي خاطرنشان کرد: توليد ملي وقتي تقويت مي شود که توليد کنندگان داخلي بتوانند با توليد کنندگان خارجي در بازار هاي بين المللي رقابت کنند.

وي تصريح کرد: اگر توليد کننده داخلي نتواند با کالاي خارجي در بازار داخلي رقابت کند قطعا نمي تواند دربازار بين المللي باتوليد کنندگان خارجي رقابت کند.

حريري افزود: براي جلوگيري از واردات کالاهاي لوکس و غير ضروري بهتر است به جاي ممنوعيت واردات، ميزان تعرفه را بالا ببريم تا مصرف آن در کشور به حداقل ويا صفر برسد.

وي يکي از دلايل رشد در توليدات داخلي طي چندسال اخير را وجود رقباي خارجي دانست و افزود: توليدکنندگان داخلي بايد بتوانند با کالاي خارجي ازنظر کيفيت، قيمت دربازارهاي خارجي و داخلي و جهاني رقابت کنند.

عضو کميسيون واردات اتاق ايران افزود: توليدي که فقط بر پايه محور توليد بازار مصرف داخلي باشد و توان رقابت با کالاهاي خارجي را نداشته باشد موفق نخواهد بود و توليدات بايد صادرات محور باشد.

حريري افزود: توليد کنندگان بايد با افزايش کيفيت ، سرويس دهي خدمات پس از فروش، کاهش قيمت بتواند در بازار داخلي با کالاهاي خارجي رقابت کنند و براين اساس با توليد انبوه دربازارهاي بين المللي با رقباي خود به رقابت خواهند پرداخت.

برچسب ها: واردات ، صادرات ، محدودیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار