به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی مدیریت مذکور، مهندس جعفر مسلمي افزود: با اجراي طرح اصلاح سالنهای مرغداریها، ضمن صرفهجويي30 درصدي در مصرف سوخت، 50 درصد به ميزان توليد گوشت مرغ شهرستان نیز افزوده میشود.
وی با تشریح نحوه تغيير ساختار واحدهاي مرغداري نیشابور، بیان داشت: بهينهسازي و اصلاح سالنهاي مرغداري شامل اصلاح سيستم تهويه، استفاده از سيستم تهويه با کنترل مرکزي بهمنظور تنظيم دقيق و يکنواخت فشار استاتيک تمامی سالنها، تغيير در سيستمهاي گرمايشي از لوازم حرارتي پرمصرف و کم بازده به کم مصرف و پربازده، نصب پنجرههاي مخصوص کنترل شونده، تغيير در سيستم آبخوري و دانخوري و استفاده از خنککنندههاي تبخيري مناسب است.
رئيس اداره توليدات دامي مديريت جهاد کشاورزي نيشابور عنوان کرد: اجراي این اقدامات از سال1390 با جذب بيش از 12 ميليارد ريال اعتبارات طرح هدفمندي آغاز شده و در سال جاری نيز با معرفي بيش از 54 ميليارد ريال از محل اعتبارات طرح توسعه کشاورزي ادامه پیدا کرده است.
مسلمی با اشاره به عوامل مهم و موثر در توليد بهينه و مطلوب توليدات دامي خاطرنشان کرد: چهارعامل اصلاح نژاد، تغذيه، بهداشت و جايگاه دام از اهميت ويژهاي در توليدات دامي برخوردار که اعتبارات تخصيص يافته فوق، برای بهبود وضعيت جايگاه مرغداريها، تجهيز و بهينهسازي اين سالنها هزينه شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اينکه درحال حاضر ميزان توليد گوشت مرغ در نيشابور هشت هزار و 700 تن در سال است، پيشبيني ميشود با جذب تمام اعتبار و اجراي کامل طرح، از سال آينده شاهد افزايش سالانه هزار تني گوشت مرغ بدون افزايش تعداد سالنها در شهرستان باشيم./س