از الك كردن آرد بدست مى آید و تقریبا از شانزده عوامل غذایى گندم ، دوازده عامل آن همراهش خارج مى شود و به همین جهت خوردن سوپ سبوس گندم براى اشخاصى كه نان سفید مى خورند، ضرورى است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، جوشانده سبوس گندم درمان سرفه و زكام هاى سخت است.
جوشانده ى سبوس گندم كه با عسل شیرین شده باشد، بعد از غذا یبوست هایى را كه منشاء آنها تنبلى كبد و تحریكات روده باشد درمان مى كند.
از سبوس گندم مى توان نان سیاه هم تهیه كرد، ولى سنگین بوده ترشى معده را زیاد مى كند. مبتلایان به زخم معده - سرطان دستگاه هاضمه و آپاندیس بایستى از سبوس کندم پرهیز نمایند. خمیر گرم كرده ى سبوس گندم در قسمت هاى دردناك بدن كه مربوط به روماتیسم باشد مفید شناخته شده است .
به زنان آبستن توصیه كنید كه از سوپ سبوس کندم كه داراى املاح كلسیم - فلوئور و سیلیس و ویتامین هاى ((ب و پ پ )) مى باشد حتما استفاده كنید./ج
برچسب ها: سبوس ، گندم ، سرفه ، کبد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.