هر چه ارتفاع مزارع زعفران از سطح دریا بیشتر باشد، عملکرد، کیفیت، اسانس و رنگ این محصول نیز بیشتر است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :

کارشناس گل و گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه زعفران در مناطق سرد بهتر به عمل می آید، می گوید: هر چه ارتفاع مزارع زعفران از سطح دریا بیشتر باشد، عملکرد، کیفیت، اسانس و رنگ محصول نیز بیشتر است.
حسین برزگر می افزاید: در مناطقی از استان چهارمحال و بختیاری که در فصول پاییز و زمستان آب کافی برای کشت محصولات زراعی وجود ندارد، می توان زعفران کاشت و با همان آب کم این محصول را آبیاری کرد.

اگر چه استان های خراسانی رضوی و جنوبی، به عنوان قطب تولید زعفران در کشور شناخته می شوند، اما استان چهارمحال و بختیاری با شرایط آب و هوایی خاص، و ارتفاع 2 هزار و 100 متری از سطح دریا، ظرفیت بالایی برای کشت زعفران دارد. /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.