به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس احمد دزفولی مدیر زراعت جهادکشاورزی فارس علت افزایش تولید این محصول را افزایش سطح زیر کشت ، توسعه آبیاری نوین ، مبارزه بـه موقع با آفات و عـلف های هرز ، استفاده از کودهای ریزمغزی و بذر هیبرید و اصلاح شده بیان کرد.
تکزاس ارلی گرانو ، پی اس ، تری ماورا ، آذر شهری و محلی از جمله ارقام پیاز در فارس هستند.
برداشت پیاز از اواسط بهار آغاز می شود.
پارسال 340 هزار تن پیاز از 7 هزار هکتار زمین های زراعی برداشت شد.
میانگین برداشت پیاز در فارس 50 تن در هکتار است.
شهرستان های شیراز ، کوار ، مرودشت ، کازرون ، پاسارگاد ، سپیدان از عمده تولید کنندگان پیاز در استان فارس هستند.
استان فارس مقام سوم تولید پیاز در کشور دارد./س