به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ 'سیدحجت الله اژدر' افزود: با نگاه ویژه دولت خدمتگزار به خوزستان و در سال تولید ملی و حمایت از سرمایه و كار ایرانی ، در هشت ماه منتهی به آبان ماه سال جاری ، مبلغ چهار هزار و 151میلیارد ریال تسهیلات بانكی از طریق شعب بانك كشاورزی در سراسر استان به منظور توسعه بخش كشاورزی و زیرمجموعه آن در خوزستان پرداخت شده است.
وی گفت: این تسهیلات بانكی با كارمزد هفت تا 14درصد در قالب 68هزار و 614 فقره وام بانكی به كشاورزان ، دامداران ، پرورش ماهی ، زنبور عسل ، خدمات كشاورزی ، علوفه دامی ، تولید شیر و پرورش دام و طیور پرداخت شده است.
اژدر بیان داشت: میزان پرداختی تسهیلات بانكی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد 66درصد و از نظر سقف تسهیلات پرداختی 37درصد رشد نشان می دهد.
مدیر شعب بانك كشاورزی استان خوزستان افزود: در مدت مشابه سال گذشته مجموعا 41هزار و 341 فقره وام بانكی به مبلغ سه هزار و 22میلیارد ریال توسط شعب بانك كشاورزی در سراسر استان به بخش كشاورزی و زیرمجموعه آن تزریق شده بود.
اژدر گفت: پرداخت تسهیلات به بخش كشاورزی خوزستان نقش مهمی در افزایش تولیدات كشاورزی و دامی ، افزایش سطح توانمندی كشاورزان و بالا بردن سرمایه درگردش تولیدكنندگان داشته است.
وی ابراز امیدواری كرد در چهار ماه باقی مانده سال 1391 تسهیلات بیشتری با كارمزد مناسب تر در بخش كشاورزی استان و زیرمجموعه آن در راستای ارتقا سطح بخش كشاورزی استان خوزستان پرداخت شود.
استان خوزستان با 3/1 میلیون هكتار اراضی زیركشت ، سالانه 2/13 میلیون تن محصولات كشاورزی و باغی معادل 15درصد كل تولیدات كشاورزی و باغی كشور را تولید می كند.
ارزش سالانه این میزان تولید محصولات كشاورزی و باغی استان بیش از 60هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
گندم ، خرما ، جو ، شكر ، ذرت دانه ای و علوفه ای ، كنجد ، كلزا ، برنج و جو ، صیفی جات ، محصولات گلخانه ای و انواع سبزیجات و مركبات از مهمترین محصولات تولیدی خوزستان به شمار می رود./س