پژوهشگران اعلام کردند؛ مصرف روزانه نان، خطر بروز بیماریهای قلبی_ عروقی را کاهش می دهد.

 به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی مدیکال نیوز تودی، به گفته پروفسور رافائل لوراک رامون گژال، سرپرست محققان در دانشگاه باسلونا؛ مصرف روزانه نان با افزایش سطح کلسترول بی ضرر (HDL) و کاهش میزان کلسترولهای مضر (LDL) مرتبط است.
همچنين؛ پژوهشگران در این تحقیقات، وضعیت 275 فرد کهنسال را که در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی_ عروقی بودند، مورد بررسی قرار دادند.
طبق این تحقیقات، مصرف روزانه نان با افزایش میزان کلسترولهای بی ضرر و کاهش سطح انسولین مرتبط بوده و این روند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی_ عروقی را کاهش می دهد.
پژوهشگران اعلام کردند؛ مصرف روزانه نان، به رغم اینکه این ماده غذایی سرشار از کربوهیدراتهاست، تاثیر چندانی در افزایش وزن ندارد و بهتر است نان مصرفی نان غلات و کم نمک باشد.
گفتني است؛ بهتر است در مصرف نان زیاده روی نشود؛ چرا که طبق تحقیقاتی که در سال 2006 صورت گرفت، مصرف بيش از حد نان، خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد.
برچسب ها: مصر ، نان ، قلبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار