به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، علیرضا ملکزاده اظهار داشت: به دلیل محدودیتهای تامین آب که امسال از طرف سازمان آب و برق خوزستان اعمال شد و با کاهش سطح زیر کشت ذرت در حوضه آبریز رودخانههای دز و کرخه، کشت ذرت در مزارع شوش 10 هزار هکتار کاهش یافت.
وی افزود: در صورتی که منابع آب مورد نیاز کشاورزان در سال آینده برای کشت ذرت تامین شود میتوان 45 هزار هکتار را زیر سطح کشت برد.
ملکزاده همچنین درباره قیمت ذرت گفت: با توجه به قیمت مصوب تضمینی 470 تومان برای هر کیلوگرم از سوی دولت اعلام شده اما با این حال، قیمت معامله خرید و فروش ذرت به توافق عرضه کننده و خریدار بستگی دارد و هم اکنون این محصول با قیمتهای متفاوت از 570 تا 595 تومان به ازای هر کیلوگرم در شهرستان رایج شده است.
وی گفت: باید با اتخاذ تدابیری واردات ذرت محدود شود تا باعث حمایت از تولید کننده ذرت داخلی شود و کشاورزان با کشت این محصول زیان نکنند.
ملکزاده افزود: قیمت توافقی تشکلهای شمال خوزستان برای جلوگیری از زیان کشاورزان برای هر کیلوگرم ذرت 570 تومان تعیین شده است.
وی در رابطه با بارندگی هفتههای قبل گفت: با وجود بارندگی اخیر خسارتی تا الان در محصول ذرت مشاهده نشده است ولی مشکلاتی که این بارندگی ایجاد کرد در برداشت محصول ذرت تاثیر گذاشت و عملا برداشت محصول را تعطیل کرد./ب