کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اشاره اینکه بعد از هضم غذا باعث نرمي شكم شده ولي بلافاصله بعد از غذا نوشيدن آن خوب نبوده است گفت: اسراف در خوردن نيشكر بخصوص بعد از غذا نفخ است و گاز توليد ميكند
امینی با بیان اینکه نیشکردارای ساکارزو کلسیم براي قطع خونريزي خشونت سينه و ريه و سرفه را رفع و خوردن آب نيشكر التهاب معده و قي كردن را بند ميآورد افزود : شيره نيشكر خنك كننده، مقوي، نرم كننده سينه و براي التهام زخمها و جراحتها، جوش و كورك خشونت حلق، سينه و ريه و دفع نفخ گاز رودهها و توليد خون مفيد و اگر با كره تازه مخلوط شود، براي پاك كردن و التيام زخم مفيد است و در موارد ناراحتيهاي پوست اثر نافع دارد و نيشكر براي اشخاص داراي اسهال مضر است
به گفته وی براي بيماران مبتلا به بيماري قند نيز خوردن شكر در حد بيش از حد مقدار مجاز از طرف پزشك ممنوع ميباشد./س