مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کامیاران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون دو هزار و 783 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.

به گزاش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، رضایی گفت: این میزان گوشت حاصل پرورش یک میلیون و 546 هزار قطعه جوجه در شهرستان کامیاران بوده است.
وی در ادامه به بهینه سازی مصرف انرژی واحدهای مرغداری در این شهرستان اشاره کرد و افزود: تا کنون 19 واحد مرغداری با ظرفیت 352 هزار قطعه اقدام به بهینه سازی تأسیسات و نصب پکیج در واحدهای خود کرده اند.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان کامیاران اضافه کرد: در شهرستان کامیاران تاکنون تعداد 11 واحد مرغداری از گاز طبیعی بهره مند شده اند./ب
برچسب ها: مرغ ، بهینه ، کامیاران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.