آپاندیس یک زائده کرم‌مانند است که به ابتدای روده بزرگ متصل و به عنوان عضوی از دستگاه گوارش است که به طور متوسط حدود 10 سانتی متر طول دارد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، در حال حاضر محققان و پزشکان هیچ عملکرد مشخصی را برای آپاندیس پیدا نکرده اند. اگر آپاندیس دچار تومورهای بدخیم و سرطانی شود، به دلیل نزدیکی آپاندیس به روده بزرگ، احتمال انتقال سرطان به روده نیز وجود دارد.سرطان زمانی اتفاق می افتد که سلول های یک عضو از بدن، دچار رشد و تکثیر غیرطبیعی و بدون کنترل شوند.آپاندیس هم از این امر مستثنی نیست.

سرطان آپاندیس چه موقعی مشخص می شود؟- معمولا افراد زمانی متوجه سرطان آپاندیس در خود می شوند که برای قسمت های دیگر بدن خود اقدام به عمل جراحی می کنند و پزشک متخصص طی جراحی، متوجه سرطانی شدن آپاندیس می شود،- هنگامی که فرد دچار درد آپاندیس می شود و به پزشک مراجعه می کند،- هنگامی که فرد به منظوری غیر از آپاندیس، اقدام به عکسبرداری پزشکی می کند، مخصوصا در سی تی اسکن این عضو غیرعادی مشاهده می شود.

تاثیر سرطان آپاندیس چقدر است؟معمولا تاثیر سرطان آپاندیس بر فرد، به اندازه تومور آن بستگی دارد،هنگامی که اندازه تومور آپاندیس کمتر از 2 سانتی متر باشد، کمتر احتمال دارد که سرطان آپاندیس به دیگر مناطق بدن شیوع پیدا کند، در حالی که وقتی تومور آپاندیس از این اندازه بزرگتر باشد، به درمان های جدی تری برای کنترل آن نیازمندیم

درمان سرطان آپاندیس:درمان سرطان آپاندیس به عوامل مختلفی از جمله وضعیت سلامتی بیمار، اندازه و محل تومور، درگیری غدد لنفاوی و یا گسترش سرطان به سایر اندام ها بستگی دارد.

راه های درمان سرطان آپاندیس عبارتند از:1- عمل جراحی : رایج ترین روش درمان سرطان آپاندیس، برداشتن آن با عمل جراحی می باشد. 2- شیمی درمانی 3- پرتو درمانی/ب
برچسب ها: سرطان ، آپاندیس ، زائده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.