يک کارشناس اقتصادي اولويت گذاري و انتخاب صنايع کاربردي مناسب را از يکي مسائل مهم در حمايت از توليد ملي عنوان کرد.

واحدي کارشناس اقتصادي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان مطلب فوق اظهار داشت: فرصت ها و تعهدات منابع محدود مالي و نيروي انساني موجب شده است تا امکانات کشور تنها در برخي از صنايع استراتژيک متمرکز شود، که در اين راستا نگاه ها ابتدا به سمت صنايعي چون نفت، پتروشيمي، خودروسازي و... مي رود، و ديگر صنايع مورد توجه قرار نمي گيرد، درحالي که اگر شاخص هاي اشتغال زايي و رشد اقتصادي را درنظر بگيريم، صنايع فرهنگي يکي از اولويت ها خواهد بود.
وي در ادامه با بيان اين مطلب که ملزومات رشد و توسعه صنايع فرهنگي در کشور را مي توان در ابعاد مديريتي، نيروي انساني و گسترش فضاهاي فرهنگي بررسي شود، خاطرنشان کرد: صنايع فرهنگي به استعدادهاي فرهنگي و نيروهاي متخصص و توانمند نياز دارد و فناوري هاي مورد نياز اين صنايع از زيرساخت هاي توسعه صنايع فرهنگ است.
وي درپايان ادامه داد: صنايع فرهنگي در بسياري از کشورهاي پيشرفته جهان جايگاه اول را از نظر اقتصادي به خود اختصاص داده و کشور ما نيز مي تواند با گسترش کمي و کيفي صنايع فرهنگي در سطح جهان وارد رقابت شديد جهاني در اين صنعت شود و بدين ترتيب بستري مناسب براي توليد کنندگان و عرضه کنندگان محصولات و خدمات فرهنگي در کشور فراهم شود./ک
برچسب ها: تولید ملی ، حمایت ، فرهنگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار