عباس رجایی با اشاره به توسعه و رشد رسانه‌ها در جوامع گفت: هراندازه هم رسانه‌ها به‌خصوص در حوزه مجازی گسترش پیدا کنند، اما موضوعاتی مانند کتاب، روزنامه و مجله همچنان جایگاه خود را دارند و محدود نمی‌شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "باید رقابت سالمی بین رسانه‌های مجازی و مکتوب صورت بگیرد" افزود: این گسترش باید واقعی باشد؛ اما به دلیل افزایش قیمتها و گرانی‌هایی که در حوزه چاپ و نشر وجود دارد، بقا و ادامه حیات رسانه‌های کاغذی با شرایط دشواری روبرو شده است.
وی برای عبور از این بحران به دست اندرکاران رسانه‌های مکتوب یپیشنهاد کرد: اینکه رسانه‌ها فکر کنند همیشه باید دستشان در جیب دولت باشد و از امکانات دولتی برای توسعه کارشان و جذب مخاطب استفاده کنند، نگاه درستی نیست.
رجایی گفت : رسانه‌ها باید بر مبنای موضوع و محور کار خود و با استفاده از نیاز بازار و جامعه هدف خود را به درستی جذب کنند و شرایطی به وجود آورند که مشتریان و مخاطبانشان، تأمین کننده منابع آنها باشند و خود را محتاج دولت نبینند.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با بیان اینکه "نباید همواره به دنبال یارانه بود" افزود : مطالب پرمحتوا، تکراری نبودن و بهره‌گیری از کادری که جهان‌بینی بسیطی دارند، هم مخاطب را جذب می‌کند و هم دایره کار را به عنوان جامعه هدف گسترش می دهد و در این شرایط می‌توان به مخاطبانی فکر کرد که تامین کننده منابع آنها هستند.
رجایی همچنین به سیاست‌گذاری دولت در این عرصه اشاره کرد و گفت: دولت باید سیاستی اتخاذ کند که اندیشه و باروری آن و نگاه به مسائل فکری و فرهنگی جامعه، جزو سبد خانوار مردم تعریف شود؛ زیرا هراندازه سختی‌های معیشت بالا می رود، به همان نسبت حوزه فکر و اندیشه از سبد خانوار دور می شود./س

برچسب ها: اندیشه ، اراک ، رسانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.