بر اساس يک مطالعه در آمريکا، يک سري علائم آزار دهنده موجود در يک چهارم کهنه سربازان جنگ خليج فارس ناشي از آسيب به سيستم عصبي خودکار آنها است.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران  به نوشته شماره امروز روزنامه يو اس اي تودي در اينترنت: نتايج يک مطالعه در آمريکا که روز دوشنبه منتشر شد، نشان مي دهد، بيماري جنگ خليج فارس شامل يک سري  علائم از سردرد گرفته تا زوال حافظه و خستگي مزمن که يک چهارم کهنه سربازان جنگ 1991 خليج فارس از آن رنج مي برند، ناشي از آسيب وارده به سيستم عصبي خودکار است.
رابرت هيلي از مرکز پزشکي دانشگاه تگزاس مي گويد، مسئله مهم اين است که درک و ابراز اين بيماري بسيار دشوار است به طوريکه کهنه سربازان فقط مي گويند که حال خوبي ندارند يا نمي توانند کار کنند و قادر به توضيح بيشتر اين بيماري که بر فعاليتهاي خودکار بدن شان از قبيل تنظيم حرارت بدن، خواب يا حتي ضربان قلب تاثير مي گذارد، نيستند.  
هيلي گفت: محققان پانزده سال بر روي يک فرضيه کار کردند و آن فرضيه در تحقيق نهايي اثبات شد. اين يافته از آن جهت مهم است که براي اولين بار پزشکان مسئول مراقبت از کهنه سربازان جنگ خليج فارس اکنون يک توضيح پزشکي براي بسياري علائم غيرمعمول آنها دارند. کهنه سربازان مبتلا به بيماري جنگ خليج فارس به سه گروه تقسيم مي شوند.  
گروه اول، افراد مبتلا به مشکلات شناختي و افسردگي. گروه دوم، مبتلايان به آتاکسي گيجي   شبيه مراحل اوليه بيماري الزايمر و گروه سوم، افرادي که به درد شديد و مزمن بدن دچارند.
هيلي گفت،‌ نتايج مطالعاتي که طي چند هفته آتي منتشر مي شود،  نظريه هايي در مورد علت بروز چنين سندروم هايي را شامل مي شود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار