غذای پخته شده به ویژه خوراکی های نذری، باید در ۶۳ درجه بالای صفر و یا کمتر از ۴ درجه قرار بگیرد. از آنجایی که برخی ازهیئت‌های عزاداری ۱۲ شب غذا توزیع می‌کنند بهتر است اجاق گاز را در درجه کم قرار دهند تا غذا گرم باقی بماند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،بقیه ظروف به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود چرا که مشکلاتی را برای مصرف کننده در پی دارد.

اگر بر اساس احتمالات حساب کنیم، در مجموع جمعیت ۷۲ میلیونی کشور ۶۰ میلیون در هیئت عزاداری حضور دارند و اگر تنها در یک روز ۶۰ میلیون نفر از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی استفاده کنند به ازای هر میلیون، در ۱۰۰ نفر مشکل ایجاد می‌شود. که جزئی‌ترین آن سردرد و جدی‌ترین مشکل سرطان است./س

برچسب ها: سلامت ، غذاهای ، نذری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.