به گزارش
گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، علیرضا جمشیدی در هفتمین جلسه شورای هماهنگی مواد مخدر استان در سال جاری اظهار داشت: آموزش و پرورش و دانشگاهها به همان میزانی که با دانشآموز و دانشجوی خود ارتباط مستقیم و تنگاتنگی دارند، باید با والدین و خانوادههای آنها هم ارتباط داشته باشند و این ارتباط باید دو سویه باشد.
وی ادامه داد: آنچه که زندگی انسان را مطلوب و انسانی میسازد، افزایش دانش همراه با ارتقا بینش است که چگونه زیستن و مهارتهای ارزشمند زندگی را به انسان میآموزد و همراه بودن این دو ویژگی سبب جامعیت انسان میشود و پشتوانه قابل اعتمادی برای زندگی انسانی است.
جمشیدی ابراز داشت: طی یک سال گذشته دستگیری و درمان بیش از 500 نفر از معتادان بیخانمان و پرخطر تزریقی باعث شد تا چهره شهرهای استان تا حدود زیادی از این تصاویر زشت و زننده پاک شود و در حال حاضر با توجه به محدودیتهایی که وجود دارد ما صراحت اعلام میداریم آمادگی دستگیری معتادان مشمول پروتکل ماده 16 در هر زمانی در استان گلستان وجود دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالایی که در مراکز ترک اعتیاد استان وجود دارد، باید بیشتر به توسعه مراکز m.m.t ،d.i.c ،Tc و کمپهای خودمعرف ترک اعتیاد بپردازیم و افزایش ظرفیت در این مراکز و ایجاد مراکز بیشتر در دستور کار شورای هماهنگی موادمخدر استان قرار داشته باشد.
وی اذعان داشت: توسعه کمپهای ماده 15 باید در دستور کار شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قرار داشته باشد و این کمپها و عوامل آنها که خدمات ارزشمندی را در حوزه ترک اعتیاد در استان انجام میدهند مورد تشویق قرار بگیرند.
در این جلسه محمد آقاپور ریاست کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر به ارائه گزارشی از عملکرد کمیته درمان پرداخت و متذکر شد: 105 مرکز mmt در استان گلستان وجود دارد که بیش از 11 هزار نفر برای دریافت داروهای جایگزین به این مراکز مراجعه میکنند و تحت درمان قرار گرفتهاند و این افراد از وضعیت این مراکز و شرایط بهبودی خود رضایت کامل دارند./ج1