اسفناج ضد کم خونی بوده وهمچنین رماتیسم و نقرس را درمان می کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، سفناج گیاهی سرشار از كلروفیل و پروتئین و كارش نه تنها كمك به عمل هاضمه و تحریك ترشحات معدی، كبدی، لوزالمعدی و غدد داخلی است بلكه مواد معدنی قابل توجهی نیز در بر دارد.

این گیاه دارای مقداری آهن، منیزیوم، فسفر، ید و مقداری مواد معدنی است كه با عنوان " عناصر قلیل" نام میبرند و برای تعادل اعمال حیاتی بدن بسیار لازم می باشند.

خواص دارویی اسفناج :

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران كمی سرد و تر است و برخی عقیده دارند كه متعادل است یعنی نه سرد است و نه گرم .

▪ برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B۳ ، C و آهن و پتاسیم است و بدن را قلیایی می کند.

خنك كننده است و برای پائین آوردن تب مفید است.

ورم روده كوچك را رفع برای ورم ریه مفید است.

ملین است و یبوست را برطرف می كند .

برای لاغر شدن و وزن كم كردن مفید است.

خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است .

▪ برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است

بهترین دارو برای كسانی است كه مبتلا به كم خونی هستند.

▪ اسفناج روده بزرگ را تمیز می کند

ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد .

اسفناح سبزی مفید برای تقویت اعصاب است.

▪ اسفناج برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است

رماتیسم و نقرس را درمان می کند.

برای زیاد كردن شیر در مادران شیر ده موثر است .

▪ تخم اسفناج ملین ، خنك كننده وبرای برطرف كردن ورم كبد و یرقان مفید است

▪ اسفناج تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش می دهد

▪ اسفناج را در سالاد خود بریزید و میل کنید

▪ اسفناج كلسترول خون را پائین می آورد

آش اسفناج با گشنیز برای سردردهایی كه ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی است مفید است.

تحقیقات دانشمندان نشان داده است كه اسفناج در پیشگیری سرطان روده بزرگ ، معده ، پروستات ،‌حنجره و رحم موثر است.

اسفناج علاوه بر فواید زیادی که دارد اما مصرف آن برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای كلیه و مثانه مناسب نیست و آنهائیكه سرد مزاج هستند باید اسفناج را با ادویه گرم نظیر زنجبیل می كند./ب

برچسب ها: اسفناج ، درمان ، رماتیسم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.