طبق تحقیقی در تهران مشخص شده که متاسفانه 55% مردم از روغن مخصوص سرخ کردنی برای تمام موارد پخت و پز استفاده می کنند.

دکتر حاجی فرجی متخصص تغذیه و رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  طبق یک تحقیقی که در خصوص روغن مصرفی مردم تهران صورت گرفته است، متاسفانه بیش از 55% مردم تهران از روغن مخصوص سرخ کردن برای تمام موارد مثل استفاده برای روی برنج و روی سالاد استفاده می کنند.

وی گفت: این رویه غلطی است که باید به مردم آموزش داد، که روغن مخصوص سرخ کردنی تنها برای سرخ کردن است و برای استفاده از روغن برای برنج و سالاد باید از روغن های دیگر همچون روغن زیتون، کانولا و آفتابگردان استفاده کرد.

حاجی فرجی با اشاره به این که در بازار روغن های مخلوط موجود است عنوان کرد: این روغنها برای کاهش مضررات و افزایش فواید با هم تلفیق شده اند تا مردم هنگام مصرف از فواید بیشتر آنها بهره مند شوند./ع2
برچسب ها: روغن ، دانشگاه ، مضر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار