همین چند روز پیش بود که دفتر پادشاهي سعودي در بيانيه اي اعلام کرد، عبد الله بن عبد العزيز شاه عربستان تحت عمل جراحي از ناحيه كمر قرار گرفته واين عمل حدود يازده ساعت به طول انجاميده ، به طوري كه اين عمل حدود ساعت چهار و نيم عصر روز شنبه شروع شد و سه بامداد روز يكشنبه به پايان رسيد".

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، دراين بيانيه همچنين اعلام شد كه اين دومين عمل جراحي است كه طي ۱۳ ماه گذشته بر روي شاه عربستان انجام مي شود.

بعد از اعلام رسمی این خبر بود که شایعات درباره وخامت شاه سعودی شدت یافت.در این میان، فعال ناشناس عربستاني به نام "مجتهد" که به دلیل افشای مسائل پشت پرده خاندن حاکم سعودی شهرت بسیاری کسب کرده، در جدیدترین مطلب خود تأکید کرد؛ حال " عبدالله بن عبد العزيز " شاه عربستان پس از انجام عمل جراحي اخير وخيم شده است.

" مجتهد " خاطرنشان کرد: حال پادشاه پس از عمل جراحي رو به وخامت گذاشته؛ و وی اکنون به بيماري جمع‌ شدن مايعات در ريه‌ ها مبتلا شده است؛ در این بیماری بدن انسان از پاكسازي ریه ها عاجز است، و اغلب انسان‌ها نمي‌توانند از آن جان سالم به در برند.

مجتهد اظهار داشت: عمل جراحي ملك عبدالله مدت زمان كمي طول كشيد، و ملك عبدالله پس از این عمل جراحي كوتاه مدت، به اتاق ریکاوری و بعد از آن به اتاق مراقبت‌هاي ويژه انتقال داده شد.

وي همچنين اعلام كرد كه پزشكان نسبت به برخي عوارض داروهاي بي ‌حسي كه براي عمل جراحي به ملك عبدالله تزريق شده بود ، اظهار نگراني كرده و گفته بودند كه عوارض اين داروها خيلي زود خود را نشان خواهد داد، به همين علت پس از عمل جراحي كه مدت زمان كمي طول كشيده بود، او را به اتاق ریکاوری انتقال داده و بعد از آن به اتاق مراقبت‌هاي ويژه منتقل كردند.

بر اساس این گزارش، پزشكان سعودي نگران بودند كه حتي اگر شاه عربستان از اين عمل جراحي بهبود يابد ، ممكن است نتواند عوارض داروهاي بي‌ حسي را تحمل كند؛ به همين علت دفتر پادشاهي تصميم گرفت اعلام کند مدت عمل جراحي طولانی شده، و ۱۴ ساعت طول كشيده است؛ تا از این راه تأخير به وجود آمده در صدور بيانيه را توجيه كند.

مجتهد گفت: بيانيه رسمي دفتر پادشاهي عربستان ، با هدف فريب افكار عمومي بود تا اينگونه به مردم اعلام شود كه عمل جراحي ۱۴ ساعت طول كشيده است ، اين درحاليست كه عمل جراحي بسيار كوتاه مدت بود.

بر اساس اظهارات مجتهد ، پزشكان تنها با "متعب بن عبدالله"، "خالد التويجري" و "محمد بن نايف" تعامل دارند و به آنها در مورد كم ‌بودن شانس موفقيت اين عمل جراحي خبر داده بودند؛ پزشكان به اين سه نفر گفته بودند كه خود را براي شنيدن خبرهاي بد آماده كنند.

پیچیدن این شایعات اما وضعیت رژیم آل سعود را بحرانی کرده است، چرا که در گیری بین شاهزادگان سعودی برای رسیدن با پادشاهی بالا گرفته است.

براساس آخرین اخبار بحث ها و اختلافات در داخل خاندان آل سعود در مورد ولیعهد آینده عربستان بالا گرفته است و به این ترتیب به نظر می رسد رژیم آل سعود پس از هشتاد سال حکومت در عربستان اکنون با بزرگترین و خطرناکترین چالش روبروست و قدرت باید به نوه های عبدالعزیز منتقل و بین صدها شاهزاده تقسیم شود.

در هر حال، آنچه مسلم است، ابهاماتی درباره آینده حکومت آل سعود در کشور ثروتمند عربستان پس از نشستن سلمان بر کرسی پادشاهی در آینده نزدیک، وجود دارد.

در یکسال گذشته سلطان و نایف دو نفر از فرزندان عبدالعزیز که به عنوان ولیعهد تعیین شده بودند، فوت کردند.

احمد و مقرن دو نفر دیگر از فرزندان عبدالعزیز هم در این مدت استعفا کردند.

این شرایط اختلافات بین شاهزادگان را تشدید کرده است، زیرا این احتمال وجود دارد که پادشاهی به فرزندان پادشاه جدید برسد.

این در حالی است که رژیم عربستان هم مانند دیگر رژیمهای عربی با توفان تغییر در منطقه روبروست.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.