یک روانشناس گفت: بازی های گروهی که با جنب و جوش بدنی و فعالیت فکری همراه است موجب افزایش اعتماد به نفس و انطباق کودک با دنیای پیرامونش می شود.


ابراهیمی مقدم، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: بازی در نحوه شکل گیری تفکر و شخصیت کودک مؤثر و روانشناسان شناخت گرا بازی را تفکر کودک می دانند و معتقدند کودک باید بازی کند تا در بزرگسالی با زندگیش بازی نکند.
وی با بیان اینکه بازی منجر به رشد مراحل شناختی کودک می شود، گفت: کودک از طریق بازی به دست کاری محیط اطراف پرداخته که منجر به افزایش اعتماد به نفس، جذب اطلاعات و انطباق کودک با دنیای پیرامونش خواهد شد.
ابراهیمی مقدم، ادامه داد: بازی گروهی که با جنب و جوش بدنی و فعالیت فکری همراه باشد، فرآیند اجتماعی شدن را به وجود آورده و در آینده بهتر شدن تعاملات اجتماعی را درپی دارد.
وی، با اشاره به اینکه کودک برای پیروزی و موفقیت باید دستورالعمل های بازی را رعایت کند، گفت: رعایت دستورالعمل های بازی باعث می شود در بزرگسالی نسبت به قوانین و مقررات حاکم بر دنیای اطراف احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.
این کارشناس در پایان تأکید کرد: والدین باید اسباب بازی هایی متناسب با سن و جنسیت کودک با قیمت مناسب تهیه کرده که در عین سادگی، کودک ترسی از خراب کردن و استفاده از آن نداشته و توانمندی های کودک را رشد دهد./ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار