طرح بنیادی "شبیه سازی نانوحسگر زیستی به روش پتانسیومتری مبتنی بر پلیمرقالب ملکولی جهت تشخیص باکتری استافیلوکوکوس ارئوس" توسط اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ، مدال طلا کسب کرد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از  اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، فستیوال بین المللی اختراعات و طرح های نوین در نوامبرسال جاری(2012)در KUNSHAN کشورچین با حضور کشورهای روسیه ، فرانسه ، آلمان ، کره ، ارمنستان ، اکراین ، بوسینی و ده ها کشور دیگر برگزار شد و در زمینه صنایع غذائی ، طرح تحقیقاتی اساتید واحد علوم وتحقیقات تهران تحت عنوان "نانوبیوسنسور زیستی برای تشخیص سموم میکروبی مواد غذائی" به عنوان رتبه برتر در سال 2012 انتخاب و مدال طلا را اخذ کرد.

دکتر حامد اهری پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات به تز دکترای خود در این واحد دانشگاهی با عنوان "شبیه سازی نانوحسگر زیستی به روش پتانسیومتری مبتنی بر پلیمرقالب ملکولی جهت تشخیص باکتری استافیلوکوکوس ارئوس" اشاره کرد و گفت: این تز دکترای تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی تاکنون موفق به دریافت پذیرش از سه فستیوال بین المللی BIS 2012  لندن ، کره جنوبی و بخارست( رومانی) در سال جاری شد ولی به دلیل محدودیت های موجود تنها در یکی از سه فستیوال ثبت نام و موفق به اخذ رتبه برتر شده است .

این عضو هیات علمی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذائی واحد علوم و تحقیقات و مجری این طرح بنیادی گفت: تشخیص میکروبی سموم مواد غذائی بوسیله نانوبیوسنسور عنوان طرح مصوب دانشگاهی بوده که تحت نظارت و راهنمائی استاد پیشکسوت ، دکتر رضویلر مدیرگروه تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذائی واحد علوم و تحقیقات و با همکاری دکتر عباسعلی مطلبی رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران و دکتر بهروز اکبری رئیس آزمایشگاه آنالیز شیمیائی مواد غذائی آزمایشگاه های مرجع  وزارت بهداشت و دکترامیرعلی انوار عضوهیات علمی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات به انجام رسیده است .

دکتر اهری با بیان این مطلب که یکی از دلایل مزیت و برگزیده شدن این تحقیق در سه فستیوال بصورت همزمان، طراحی بر پایه نانو با هدف افزایش سرعت زمانی تشخیص جرم یا سم میکروب های مواد غذائی است، ادامه داد :

 

 

موضوع مورد بحث و تحقیق در این تز دکتری که با همکاری اساتید نخبه و دانشمند کشور به نتیجه رسیده ،از مباحث به روز و قابل توجه مجامع پژوهشی و دانشگاه های سراسر جهان است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از این طرح پژوهشی دو مقاله  ISI ، 4 مقاله علمی پژوهشی، سه کنگره بین المللی و ملی استخراج شده است و  هم اکنون مراحل تصویب نهائی پروژه دیگری از این طرح طی می شود تا موفق به ثبت اتحادیه اروپا (PCT) شود .

این عضو هیات علمی دانشکده صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات افزود: از دلایل اصلی موفقیت این طرح در غالب سه پروژه بهره گیری از محضراساتید فرهیخته و ماندگار این عرصه همچون دکتر رضویلر استاد نمونه دانشگاه تهران و مدیر گروه تخصصی واحد علوم و تحقیقات ، دکتر اکبری ، دکتر مطلبی و دکترامیرعلی انوار رئیس پلی کلینیک تخصصی واحد علوم و تحقیقات است.

لازم به یادآوری است ، این طرح پژوهشی ، طرح مصوب مشترک اداره آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی کشور و واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در سال 1390-1391 به اجرا درآمده است./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار