به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان بالنگ میوه ای از گروه مرکبات است و قلب را تقویت می کند و اغلب در آسیا، آمریکای مرکزی و جنوبی و کشورهای مدیترانه کشت می شود.
و علاوه بر قلب ، کبد را تقویت می کند. در رفع نفخ معده و هضم غذا موثر است بالنگ دم کرده پوست خشک شده این میوه ترشح صفراوی را افزایش می دهد و جویدن آن دهان را خوشبو می کند.
قراردادن گوشت سفید خشک شده آن در لابه لای لباس ها مانع از بید زدن می شود.
مالیدن روغن بالنگ برای رفع بی حسی، فلجی، سیاتیک، امراض عصبی، درد کلیه و مثانه مفید است.
تخم بالنگ ضد تب است و برای از بین بردن کرم روده ای اثربخش
بوده و خنک کننده و آرام بخش است./س