معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت:‌ایجاد و تقویت نهاد مردمی برای پیشگیری از جرم از اولویت‌های مهم است بدین صورت که با فرهنگ‌سازی و آموزش زمینه‌های رشد تخلف و جرم در جامعه را کاهش دهیم.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا صدر حسینی در مراسم تودیع و معارفه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه که بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در حوزه ریاست این قوه برگزار شد گفت: تقوا کاربردهای متفاوتی دارد؛ به اعتقاد قرآن شناسان تقوا در یک کاربرد حضور خداوند در زندگی انسان و نگهبانی از او در مسیر خطا و انحراف از گناه است و معنی دیگر تقوا ایجاد نیروهای جلوگیری از فساد و تباهی است.

وی یکی از کاربردهای مهم تقوا را تقوای اجتماعی نامید و تصریح کرد: بايد نیرویی در جامعه شکل بگیرد تا بتوان از آن طريق جامعه را در مسیر صلاح دنیوی و اخروی هدایت کرد و شایان ذکر است که پیشگیری از جرم در طی دو سال و نیم که از آغاز آن می‌گذرد به این مرحله اساسی و بنیادین خود رسیده و امیدواریم این مسیر را با حکمت و خردمندی ادامه دهد.

صدرحسینی به برخی اولویت‌های مهم در این باب اشاره کرد و گفت:‌ایجاد و تقویت نهاد مردمی برای پیشگیری از جرم از اولویت‌های مهم است بدین صورت که با فرهنگ سازی و آموزش زمینه‌های رشد تخلف و  جرم در جامعه را کاهش دهیم. در این خصوص 7 هزار هسته مردمی پیشگیری از جرم در کشور وجود دارد و ما امیدواریم روزی شعار هر هسته برای یک کوچه را مطرح کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نهاد روحانیت و نقش آن در پیشگیری از جرم قابل تامل است که می بایست در این راستا سرمایه‌گذاری شود و برای این هدف اهتمام قوه قضاییه نقش تعیین کننده‌ای دارد چرا که ابزارهای قوه قضاییه در اختیار سایر قوا نیست و جذب نیروهای کارآمد برای پست‌های موجود نیازمند همکاری این قوه است.

حجت‌الاسلام صدر حسینی در توضیح علل بازگشت خود به عرصه پیشگیری از جرم گفت:‌ چیزی که بنده را تشویق به بازگشت به این عرصه کرد این علت است که رئیس محترم این قوه انگیزه کافی برای پیشگیری از وقوع جرم به تمام نیروها می‌دهند و علت دیگر جمع کارکنانی است که در مصادر امور قضایی مشاهده می‌کنیم که اغلب در گذشته سابقه همکاری با این دوستان صمیمی، باانگیزه و صالح و سالم را داشته ایم؛ این دو عامل برای بنده این الزام را ایجاد که در این سمت به خدمتگزاری مشغول شوم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که مورد نظر ماست این است که قوه قضاییه را به عنوان مرجع مردم و نظام برای استقرار عدالت ببینیم و اینکه نیروی انسانی سالم و صالح و وجود یک نیروی مدیریت قوی در این راستا نقش مهمی را در این حوزه اداره کند که بتوان با آن با نشاط و فعال در این قوه کار کرد. 

انتهاي پيام/

برچسب ها: صدر ، حسینی ، قضا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار