![هشدار درباره مصرف برخی شویندهها](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350136_415.jpeg)
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد، این غذا عموما در پایان مراسم مذهبی، یا سوگواری بین مردم توزیع میشودواین غذا در مشهد بسیار محبوب میباشد به طوری که به ندرت پیدا میشود که کسی این غدا رو دوست نداشته باشد.
مردم مشهد به ندرت این غذا را در خانه میپزند. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان میباشد.
طریقه پخت شله مشهدی به این صورت است که
ابتدا تمام حبوبات را شسته خیس کرده بمدت 12 ساعت بعد نخود و لوبیاهای خیس شده از شب قبل را به همراه گوشت و پیاز خرد شده حرارت میدهیم تا کاملا پخته شود، بعد از سه ساعت گوشتها را خارج کرده و آنها را صاف و ریش ریش می کنیم.
بعد بقیه حبوبات را درون دیگ ریخته مرتب هم بزنید تا مواد کاملا له شود و به شکل حلیم دربیاید.سپس در اواسط پخت، ادویهها و گوشتها را اضافه کرده و دائم با کمچه مواد را مخلوط میکنیم تا له شود
غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله میریزیم. - از گوشت گوسفندی استفاده شود.
- این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده میشود.
- شله مشهدی یکی از اصیلترین غذاهای مشهد است پخت این غذا به زمان زیادی نیاز دارد./س