معاون بهداشتی درمانی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران عوامل موثر در سلامت مردم را تغذیه مناسب عنوان کرد وگفت: چربیخوری، پرحجمخوری و شیرینیخوری در مازندران نیاز به کنترل و حذف دارد.
میرزایی به موضوع استفاده از نمک در غذاها اشاره کرد و افزود : میانگین مصرف نمک در جهان در روز 3 تا 5 گرم است و این در حالی که در مازندران هر فرد در روز 15 گرم نمک مصرف میکند.
وی درباره کنترل بسیار ساده و آسان بیماری دیابت خاطرنشان کرد: بیماری دیابت با انجام روزانه نیم ساعت پیادهروی کنترل میشود.
معاون بهداشتی درمانی مازندران از خرید یکهزار و 200 دستگاه تست قند خون خبرداد و گفت: بیشتر تاکیدها بر روی آموزش است و نیاز است برای کنترل دیابت گزارشگیری و مراقبتها را توسعه دهیم./س