کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: میوه هایی مانند مانند سیب ،پرتقال و خیار یا سبزیجاتی مانند هویج میان وعده مناسبی برای زنگ تفریح دانش آموزان است.
امینی با اشاره به اینکه خشکبار و مغزهایی مثل گردو ، فندق، پسته و بادام و میوه های خشک مثل انجیر خشک ، کشمش و برگه های زردآلو و هلو هم خوراکی های سالم و مفیدی برای زنگ تفریح هستند افزود:مغزها به دلیل کالری زیاد که دارند به مقدار کمی مصرف شوند و یک مشت کوچک اندازه مناسبی برای هر میان وعده بوده و نوع بدون نمک وخام آن ها نسبت به انواع شور و بوداده ، ترجیح داد.
به گفته کارشناسان تغذیه علوم پزشکی مازندران ، کیک ، کلوچه ، شکلات ، چیپس ، پفک ، موادغذایی چرب و شور به مقدار کم و با احتیاط بیشتری مصرف شود.
بهتر است برای بهداشت بیشتر مواد غذایی را در کیسه کاغذی یا لاستیکی و یا ورقه های نازک آلومینیوم بگذارید./س