وجود نوعی آنزیم باعث قهوه ای شدن رنگ سیب بعد از کندن پوست آن می شود


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

وقتی پوست سیب را می کنیم یا آن را می بریم آنزیمی به نام (پلی فنل اکسیداس) ازسلول ها ی آن آزاد می شود. هوا روی این آنزیم تاثیر می گزارد وسیب که پلی فنل نام داردعمل می کند. در نتیجه واکنش بین ای دو ماده سیب قهوه ای می شود.موز ، هلو و گیلاس هم پلی فنل اکسیداس دارند. اما مرکبات فاقد چنین ماده ای هستند. به همین دلیل وقتی پرتقال یا لیمو را می بریم قهوه ای نمی شوند/س

برچسب ها: کرمانشاه ، پوست ، قهوه ای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۸ ۲۱ آبان ۱۳۹۶
چه عواملی باعث قهوه ای شدن سیب ها مشود ؟