امام جمعه کرمانشاه گفت: اصحاب رسانه تفکر مردم را نورانی می‌کنند در واقع مطبوعات افکار جامعه خود هستند.





به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، آیت‌الله مصطفی علما در آیین اختتامیه دومین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌های استان کرمانشاه که در تالار انتظار برگزار شد ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم‌الحرام گفت: تعبیر ماه محرم به دانشگاه، حوزه‌های علمیه و تمدن انسانی و اسلامی کوچک و کم است و تنها زمان است که ماه محرم را تفسیر می‌کند همان‌گونه که زمان قرآن را تفسیر کرد. 

وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه تفکر مردم را نورانی می‌کنند، تصریح کرد: مطبوعات افکار جامعه خود هستند و به اجتماع خط می‌دهند لذا مطبوعات اگر به وظیفه واقعی خود عمل کنند خدمات بسیاری به جامعه خود ارائه می‌دهند.

امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه مدعی تمدن هفت هزار ساله در جهان هستیم، خاطرنشان کرد: در کشور جمهوری اسلامی ایران افتخارات فرهنگی و تاریخی بسیاری به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری در بجنورد که تمدن را ترسیم کردند، گفت: رهبری تمدن را به 2 بخش ابزاری و اصلی تقسیم کردند.

امام جمعه کرمانشاه در تعریف بخش ابزاری ادامه داد: بخش ابزاری مانند علمی است که وارد زندگی می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: رهبری برای بخش اصلی 30 مورد را برشمردند که روزنامه‌‌نگاران و اهل‌قلم باید بر آن تأکید داشته باشند. 

وی مسئله خانواده، ازدواج، نوع مسکن، لباس، خوراک، تفریح، رفتار در دانشگاه، مدرسه، محل کار و  چگونگی برخورد با دشمن، رفتار با پدر و مادر و ... را از جمله 30 مورد تأکید رهبری در بخش تمدن اصلی عنوان کرد.

گفتنی است، جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌های استان کرمانشاه برای دومین سال متوالی است که در استان برگزار می‌شود و در این جشنواره از برگزیدگان و برترین‌ها در زمینه‌های گزارش، خبر، عکاسی و ... با اهدای لوح، تندیس و جوایز تقدیر می‌شود.

همچنین از 360 اثر تحویل داده شده از استان کرمانشاه به دبیرخانه ارزیابی و هیئت داوران در حوزه مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 160 اثر برتر شناخته شد. /ج1

برچسب ها: کرمانشاه ، مطبوعات ، تندیس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.