به گزارش گ
روه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: سیدمهدی سیدی معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری كه در مراسم اختتامیه سومین دوره مسابقات رباتیک دانشگاه و اوين جشنواره رباتيك و هوش مصنوعي سخن ميگفت،اظهار داشت: اين دوره از مسابقات با وجود گذشت سه سال از برگزاري آن هرساله تقويت شده و پيشرفت قابل چشمگيري را شاهد بودهايم.
وي اعتماد به نفس، خلاقيت، حمايت و همكاري و همفكري از لوازم تقويت اين مسابقات عنوان كرد و افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مدت سال گذشته جهت حمایت از انجمنهای علمی و دانشجویی، 9 میلیارد تومان اعتبارات را اختصاص داده است.
معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصريح كرد: همچنين اين معاونت براي حمايت از برگزيدگان مسابقات علمي و فناوري دانشجويي يك ميليارد تومان اختصاص داده كه دانشگاه صنعتي اميركبير در اين زمينه ركورد دار بوده است.
سيدي در ادامه با بيان اينكه اين دوره از مسابقات دانشگاه صنعتي اميركبير بهتر و قويتر از سالهاي گذشته برگزار شد، اظهار داشت: اميدوارم در سالهاي آينده در بخش بينالملل نيز تيمهاي بيشتري در مسابقات شركت كنند.
وي با اشاره برگزاري اولين جشنواره رباتيك و هوش مصنوعي خاطرنشان كرد: نكته كليدي در برگزاري اين مسابقات اين بود كه در ساخت و طراحي رباتها هر چه بيشتر به سمت كاربردي شدن گام برداشته شده است.
معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنين به وجود بخش فن بازار در اين دوره از رقابتهاي رباتيك دانشگاه صنعتي اميركبير ابراز داشت: در بخش فناوري بايد به دو مقوله تولید فناوری و کشش بازار توجه کرد، چرا که توجه صرف به تولید سبب می شود که بعد از مدتی این شعله خاموش شود.
وی در ادامه بر حضور صنعت در اینگونه بخش ها تاکید کرد و افزود: باید 50 درصد شرکت کنندگان از بخش صنعت در این دوره از مسابقات حضور می داشتند، اما زمان نیاز است تا صنعت بداند کلیدی که گم کرده می تواند در دانشگاه و در دست دانشجویان بیابد./ح