تحقیقات از یك سو نشان دهنده بی ضرر بودن و تحقیقات دیگر نشان دهنده اثرات سوء استفاده از ماكروفر است.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد هر چه عمق نفود امواج در ماده غذایی كمتر باشد، زمان پخت كمتر می شود. این متخصص تغذیه گفت: حفظ مواد غذایی با ماكروفر به وزن مواد غذایی بستگی دارد به گونه ای كه هر چه وزن مواد غذایی كمتر باشد، حفظ مواد غذایی بیشتر خواهد بود.

سرعت حرارت دهی، حفظ طعم و رنگ غذا، حفظ مواد مغذی، كاهش خطر مسمومیت غذایی به دلیل نگاه داشتن طولانی و عدم تشكیل رسوب در ظروف از مزایای استفاده از ماكروفر است. كاهش ارزش غذایی، اثرات بیولوژیك بر روی انسان و ایجاد عوامل سرطانی از مضرات ماكروفر است كه همچنان تحقیقات در زمینه تایید این مضرات در جهان در حال انجام است.

به دلیل ایجاد رادیكال های آزاد در سبزیحات، گرم كردن غذاهایی كه دارای سبزیجات هستند، در مایكروفر ایجاد سرطان می كند.افراد با حرارت های معمولی غذاهای خود را گرم كرده و تاجایی كه امكان دارد برای حفظ ایمنی و سلامتی از ماكروفر استفاده نكنند/ س


برچسب ها: ماده ، غذایی ، کمتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.