به گزارش
خبرنگار حقوق قضايي باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام حميد شهرياري در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف طرح شبکه ملي عدالت در سامانه قوه قضاييه و دادگستريهاي کل کشور اظهار داشت: يکي از دلايل افتتاح اين طرح ضريب نفوذ 85 درصدي قوه قضاييه در دادگستريهاي ايران بود که اين ارگان را با مشکل مواجه ميکرد و هماکنون طبق اين طرح توانستهايم به نفوذ 100 درصدي دست پيدا کنيم.
رييس سازمان آمار و انفورماتيک قوه قضاييه با بيان اين مطلب که به جز 4 نقطه در ايران 900 نقطه آن بهطور مستقيم به قوه قضاييه متصل شدهاند گفت: تاکنون شبکهi تهران از ساير شهرستانها جدا بود که هماکنون موفق شدهايم اين اتصال را برقرار کنيم و در کنار آن نقاط کور اطراف تهران نظير دماوند و رودهن نيز به اين سامانه متصل شدهاند.
وي با اشاره به اين نکته که گام بعدي اين طرح، اتصال به دادگستريها و سازمانهاي وابسته به قوه قضاييه بوده است خاطرنشان کرد: هماکنون انجام مکاتبات در سازمان پزشکي قانوني، سازمان زندانها و اقدامات تأميني و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و در کنار آن دفاتر اسناد بانک مرکزي در سطح گسترده از طريق اين طرح امکانپذير شده است که در نتيجه آن قوه قضاييه بزرگترين ارگان کشور است که از يک شبکه يکپارچه برخوردار شده است.
حجتالاسلام شهرياري در ادامه به دستگاهها و شرکتهاي همکار اين طرح اشاره کرد و گفت: در زمينه اجراي اين طرح، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، شرکت مخابرات ايران در تهران و شهرستانها و همچنين شرکت کنترل ترافيک وابسته به شهرداري تهران همکاري داشتهاند.
وي از ديگر امتيازات افتتاح اين طرح را امکان تنظيم و ارسال دادخواست و شکواييه ا ز منزل توسط شهروندان تهراني دانست و گفت: هماکنون انجام مکاتبات لازم درخصوص گذاشتن وثيقه در تهران و يزد از طريق اين طرح امکانپذير است که در آينده نزديک ساير استانها نيز از اين مزيت برخوردار خواهند شد در کنار اينکه اعلام بازداشتي و يا رفع بازداشتي در تمامي استانهاي ايران از طريق اين شبکه امکانپذير خواهد شد.
رييس سازمان آمار و انفورماتيک قوه قضاييه در پايان با اشاره به عدم ارائه بودجه 35 ميلياردي مخصوص اين طرح از سوي دولت خاطرنشان کرد: تاکنون تمامي بودجه اين طرح از پشتيباني رييس قوه قضاييه از ناحيه ساير رديف بودجههاي اين قوه تأمين شده و دولت در اين زمينه به قوه قضاييه بدهکار است.
انتهاي پيام/