به گزاش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛صیدرضا احمدی افزود: یک هزار و 400 هکتار از عرصه های طبیعی ایلام را بیابان تشکیل می دهد که با وجود مشکلاتی که ایجاد می کند از قابلیت و جذابیت خاصی برخوردار است.
وی ادامه داد: این بیابان ها در مناطق مرزی قرار دارند و به دلیل غیر قابل کاشت بودن، امکان تبدیل آن ها به جنگل وجود ندارد.
احمدی افزود: باید از هر موقعیت و شرایطی از موهبت های طبیعی استان برای تبدیل شدن به سرمایه و استفاده بهینه، بهره گرفت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام گفت: این استان دارای اقلیم چهار فصل بوده و علاوه بر دارا بودن جنگل های انبوه و زیبا و مناطق کوهستانی از بیابان و دشت های سوزان نیز بهره مند است که هر کدام جذابیت خاص خود را دارد.
وی بیان کرد: اکنون یک نقطه بحرانی درجه یک بیابان در استان وجود دارد اما در شهرستان های آبدانان، دهلران، مهران و ایلام کانون های درجه دو بیابانی نیز وجود دارد که در صورت بی توجهی به کانون درجه یک تبدیل می شوند.
احمدی گفت: برنامه های متعددی تاکنون برای احیای مناطق بیابانی و مبارزه با بیابانزایی در استان انجام شده که مهمترین آن، احیا شش هزار هکتار بیابان بوسیله جنگل کاری و نهال کاری است.
وی افزود: این اقدام در راستای پیشگیری از خسارات ناشی از بیابان و جلوگیری از پیشروی آن به سایر مناطق استان صورت گرفته است.
حدود 87 درصد مساحت استان دو میلیون هکتاری ایلام را عرصه های طبیعی و ملی تشکیل می دهد./س