جولی لارسن-گرین (سمت چپ) و تامی رلر (سمت راست) قرار است دو نفری تیم ویندوز را بچرخانند. اما این دو نفر که هستند و چه سابقه ای در مایکروسافت دارند؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ؛ استیو سینوفسکی مدیر بخش ویندوز مایکروسافت و امید آینده مدیرعاملی این شرکت به ناگهان استعفا داده و این شرکت را ترک کرده است. بالمر هم طی نامه ای، ضمن تقدیر از سینوفسکی، جولی لارسن-گرین و تامی رلر را عهده دار وظایف وی در بخش ویندوز نمود. اما این دو نفر که هستند و چه سابقه ای در مایکروسافت دارند؟
 


لارسن-گرین قرار است بخش مهندسی ویندوز و سرفیس را بر عهده گیرد و تامی رلر مسئول امور بازاریابی و تجاری آن خواهد بود. بخش ویندوز مایکروسافت، در حقیقت پرچمدار این شرکت است که با درآمد سالیانه ۱۸ میلیارد دلار، پایه و اساس تکنولوژی های این شرکت را شکل می دهد.

البته لارسن-گرین چندان هم ناآشنا با مسایل و داستان های ویندوز نیست. قبل از این وی مدیریت ۱۴۰۰ برنامه نویس، محقق، مدیر محتوا و... در تیم ویندوز را بر عهده داشت که گزارش خود را مستقیما به وی می دادند. شاید بتوان وی را به گونه ای دست راست سینوفسکی در ویندوز دانست.

لارسن-گرین از سال ۱۹۹۳ و بلافاصله پس از دریافت مدرک مدیریت تجاری از دانشگاه واشنگتن غربی، در مایکروسافت مشغول به کار شد. در سال ۱۹۹۷ وی کارش را به عنوان بخشی از تیم آفیس مایکروسافت آغاز کرد. در این هنگام بود که توانست به یکی از نیروهای مورد اعتماد و امین سینوفسکی تبدیل شود. لارسن-گرین کسی بود که مدیریت و رهبری تغییرات رادیکال و بنیادی آفیس را از نسخه ۲۰۰۳ به بعد، بر عهده داشت. و البته برای آن موفق به دریافت یک جایزه مدیر فنی هم شد.

هنگامی که سینوفسکی از بخش آفیس به ویندوز مهاجرت کرد، لارسن-گرین را هم با خود به ویندوز برد. در آنجا لارسن-گرین مسئولیت بخش بازطراحی تجربه کاربری ویندوز را بر عهده گرفت.

رلر هم همزمان با تملک شرکت Great Plains Software (سازنده نرم افزارهای تجاری) توسط مایکروسافت، یکی از کارکنان این غول نرم افزاری شد. وی در سال ۲۰۰۱ (هنگام فروش این شرکت به مایکروسافت) مدیر مالی Great Plains Software بود. رلر تا سال ۲۰۰۷ به همین شغل در مایکروسافت مشغول بود. آنگاه به تیم ویندوز آمد و مدیر امور مالی، فروش و بازاریابی بخش ویندوز شد.

نکته جالب اینجا است که هر دوی این افراد در مراسم عرضه نسخه نهایی ویندوز 8 حسابی فعال و جلوی چشم خبرنگاران بودند.

به نظر شما مایکروسافت بعد از سینوفسکی با مایکروسافت قبل از سینوفسکی چه فرقی خواهد داشت؟ آیا باز هم شاهد محصولات جنجالی و انقلابی همچون ویندوز 8 و سرفیس از سوی این شرکت خواهیم بود؟

 
منبع: شهر خبر
برچسب ها: مایکروسافت ، ویندوز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار