به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
۱. کشمش، میوهای خشک و مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت میشود.
۲. یک غذای پرانرژی، کمچرب و کم سدیم است و برای
افرادی که رژیمهای کم سدیم را باید رعایت کنند بسیار مفید.
۳. کشمش در سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی
استخوان نقش مهمی بر عهده دارد،
۴. کشمش، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و از تخریب
سلولی جلوگیری میکند.
۵. کشمش، با وجود اين که شیرین و چسبناک است بر دندان
اثر مخربی ندارد، حتی میتوان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری میکند.
۶. کشمش، منبع خوب ویتامینها و عناصر مغذی بدن است .
عناصر و ویتامینهایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین ب در کشمش موجود
است.
۷. کشمش، محتوی مقدار زیادی آهن است. ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.
۸. کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع
خوب انرژی است و فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، ياري به جلوگیری از رشد
غیرمعمول سلولها، بیماریها و همچنین کنترل قند خون میشود./س