تولید و برداشت سیب زمینی در استان چهارمحال و بختیاری، امسال 15 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد :

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: امسال، 165 هزار تن محصول سیب زمینی در مزارع کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری تولید و برداشت شد.

به گفته سهراب ابراهیمی؛ امسال سطح زیرکشت سیب زمینی در استان چهارمحال و بختیاری، در 5 هزار هکتار اجرایی شد که  تولید این محصول در مقایسه با مدت مشابه پارسال، 15 هزار تن بیشتر است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری افزود: 50 درصد از محصول سیب زمینی برداشت شده این استان، به استان های همجوار ارسال و بقیه در مصرف خوراک داخلی استان و بذر کاشت سال زراعی آینده مصرف می شود.
وی گفت: بیشترین محصول سیب زمینی تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری در ارقام آگریا، مارفونا، ساتین و بورن است.
ابراهیمی اضافه کرد: هم اکنون 13 سردخانه سیب زمینی در شهرهای بروجن، شهرکرد، فرادنبه، سفیددشت، نافچ و گندمان در استان چهارمحال و بختیاری برای ذخیره و نگهداری محصول تولید شده وجود دارد.

بیش از 60 درصد محصول سیب زمینی تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری، به صورت مکانیزه و صنعتی برداشت می شود. /س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.