به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، یک کارشناس رژیم درمانی گفت: مصرف ترشی و شور تنها بهعنوان چاشنی میباشد و هرگونه افراط درمصرف آن موجب وارد آمدن آسیبهای جدی به سیستم گوارشی میشود.
روشن پور افزود: امکان تشدید کم خونی و فقر آهن در بانوان به دلیل مصرف افراطی ترشی وجود دارد.
وی ادامه داد: ترشی بخشی از فرهنگ غذایی ما ایرانیان است و نمی توان در خصوص خوب یا بد بودن مطلق آن صحبت کرد، اما باید توجه داشت که مصرف زیاد این ماده غذایی می تواند پیامدهای منفی برای مصرف کنندگان به ویژه زنان به همراه داشته باشد.
این کارشناس رژیم درمانی در ادامه تصریح کرد: با توجه به وجود حجم بالای سرکه در ترشی، توصیه می شود بیشتر از یک قاشق در طول روز از این ماده استفاده نشود، زیرا مصرف زیاد سرکه بر روی معده تاثیر منفی می گذارد.
وی گفت: مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد.
روشن پور در پایان خاطرنشان کرد: خطر مصرف ترشی که با فقط با سرکه درست می شود بیشتر است، اما نوع دیگری از ترشی وجود دارد که سرکه کمتری در آن استفاده می شود که بهتر است خانواده ها این نوع ترشی را بیشتر در سبد غذایی خود جای دهند./س