
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / مهدیه السادات حاجی میرزاده در مورد تغذیه دوران شیردهی اظهار کرد: گروه متفرقه مواد غذایی شامل چربیها مانند انواع روغن، کره، خامه، مغزها (گردو، فندق، پسته، بادام و...) و انواع شیرینیها و مواد قندی مثل مربا، شربت، قند، شکر و نوشابههای گازدار، انواع شور و ترشیها هستند که مادران شیرده بهتر است در گروه متفرقه از انواع مغزها مانند پسته، بادام، گردو و فندق که منابع خوبی از پروتئین و آهن هستند به عنوان میان وعده به صورت خام که نمک کمتری دارند استفاده کنند و از سایر مواد غذایی این گروه به دلیل داشتن چربی و انرژی بالا کمتر استفاده شود.
وی نوشیدن مایعات کافی (حدود 8 تا 10 لیوان روزانه) به مادران شیرده توصیه کرد و افزود: همچنین در دوران شیرهی مصرف نوشابههای کافئین دار اعم از چای، قهوه و کوکاکولا کاهش یابد چرا که مصرف این مواد ممکن است سبب تحریک پذیری، بی اشتهایی و کم خوابی شیرخوار شود.حاجی میرزاده با بیان اینکه از نظر ویتامینها، غذای مادر شیرده بایستی حاوی مقادیر کافی مواد مغذی باشد، تصریح کرد: میزان ویتامینهای شیر مادر عمدتا انعکاسی از مقدار ویتامین مصرفی مادر است. انواع ویتامینها در میوهها و سبزیها به وفور یافت میشود/ س