وی تاکید کرد: ارتقاء و ترویج این ورزش در میان مردم نیاز به فرهنگ سازی دارد.
پورتقی با اشاره به زمین گلف مجموعه ورزشی ثامن الحجج(ع) مشهد اظهار داشت: این زمین از هیچگونه امکانات اولیه به ویژه برای بانوان از جمله رختکن و سرویس بهداشتی برخوردار نیست.
رییس هیات گلف خراسان رضوی افزود: این زمین نیاز به حصارکشی و کف سازی دارد که هیات توانایی پرداخت این هزینه را ندارد و با توجه به مساحت 3 هکتاری آن و مشکلات مالی، این امر از عهده اداره کل ورزش و جوانان استان نیز خارج است.
وی ادامه داد: در حال حاضر جمعا 50 نفر خانم و آقا به صورت رسمی در این رشته ورزشی مشغول به فعالیت هستند که از این میان 12 نفر خانم و 15 نفر آقا به شکل حرفه ای به ورزش گلف می پردازند.
پورتقی با اشاره به این که همیشه در رقابت های لیگ کشور جزو تیم های برتر هستیم، اظهار داشت: خوبشختانه در 3 سال گذشته در میان 30 استان کشور در جایگاه سوم تا هفتم جدول رقابت ها قرار داشتیم؛ اما امسال به علت مشکلات مالی در لیگ شرکت نکردیم.
وی گواه این ادعا را حضور سارا امان پور در سال 89 و ایمان درودگر در سال 90 و 91 در ترکیب تیم ملی کشور عنوان کرد و گفت: این در حالی است که زمین کافی برای تمرین در اختیار هیات نیست و بازیکنان برای انجام تمرینات خود از زمین غیرتخصصی مجموعه بهشتی استفاده می کنند.
رییس هیات گلف خراسان رضوی با اشاره به توانمندی های استان در رشته مینی گلف گفت: با توجه به کمبودهای فراوانی که در رشته گلف استان وجود دارد، هیات 80 درصد ظرفیت خود را بر روی مینی گلف سرمایه گذاری کرده که خوشبختانه در این خصوص نتایج خوبی کسب شده است.
پورتقی با اشاره به جایگاه خوب مینی گلف استان در کشور، بیان کرد: معمولا تیم مینی گلف خراسان رضوی پس از استان های تهران، اصفهان و خوزستان که به این ورزش به صورت تخصصی می پردازند، قرار دارد.
وی افزود: امسال از سوی هیات گلف استان به فدراسیون پیشنهاد شده مسابقات مینی گلف قهرمانی کشور با نام جام دهه فجر در زمین مینی گلف پارک ملت مشهد برگزار شود که در صورت موافقت فدراسیون و مرمت زمین های پارک ملت، این امر محقق خواهد شد.
رییس هیات گلف خراسان رضوی یکی از دیگر معضلات این ورزش در استان را استقبال نکردن نوجوانان از این رشته ورزشی عنوان کرد و گفت: هر ساله کلاس آموزشی به صورت رایگان برای استعدادیابی توسط هیات برگزار می شود و تعدادی علاقمند در این کلاس ها جذب می شوند ولی به علت نبود زمین مناسب برای انجام این ورزش بعد از مدتی این رشته ورزشی را رها می کنند.
وی با شاره به اینکه تمام امکانات لازم از لحاظ فنی در هیات وجود دارد و به صورت رایگان در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد، افزود: برگزاری تمامی کلاس های آموزشی و تمرینی و همچنین اعزام تیم ها به مسابقات لیگ و کشوری به صورت رایگان انجام می شود که ورزشکاران برای انجام این ورزش با مشکل مالی روبرو نشوند.
پورتقی ضمن قدردانی از همکاری مناطق مختلف شهرداری مشهد بابت ایجاد زیرساخت های لازم از جمله زمین های مینی گلف در بعضی بوستان های شهر، اظهار داشت: خوشبختانه هم اکنون در مجوعه ورزشی شهید بهشتی مشهد با همکاری مدیر مجموعه 3 زمین مینی گلف به صورت پراکنده در حال احداث است که این خود سرانه زمین ها برای علاقمندان را افزایش می دهد.
وی افزود: توافقاتی نیز با معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان انجام شده است تا معلمان ورزش در کلاس های مربیگری گلف استان شرکت و کارت مربیگری خود را از طریق فدراسیون دریافت کنند.
پورتقی یکی دیگر از مسائل هیات گلف استان را تشکیل نشدن هیات گلف در شهرستان های استان از جمله مشهد بیان کرد و گفت: علت اصلی این امر همان معضل نبود زمین برای انجام ورزش گلف است.
رییس هیات گلف استان خراسان رضوی در مورد بودجه این هیات گلف در سال 91 اظهار داشت: امسال فدراسیون هیچگونه کمک مالی به هیات انجام نداده و فقط اداره کل ورزش و جوانان استان مبلغ 7 میلیون تومان به هیات کمک کرده است.
وی این بودجه را برای هزینه های هیات کافی ندانست و افزود: با توجه به اینکه سال 91 سال بسیار دشواری به لحاظ مالی برای اداره کل می باشد و تیم های گلف استان را تنها به مسابقاتی اعزام کردیم که در رده بندی استان از سوی فدراسیون تاثیرگذار بوده است.
وی در پایان از رسانه های استان خواست تا با پوشش رسانه ای مناسب ورزش گلف، مردم را با این رشته ورزشی آشنا کنند تا بتوان بر این باور غلط که گلف ورزش افراد متمول است، خط بطلان کشید./س