![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
وی در ادامه اظهار داشت: در هفت ماهه نخست سال 516 هزار خودرو شماره گذاری شده که به نسبت سال گذشته 41 درصد کاهش و 117 هزار موتور سیکلت نیز شماره گذاری شده است که این آمار به نسبت مشابه سال گذشته 46 درصد کاهش یافته است.
سردار مومنی گفت: امسال 947 هزار گواهینامه صادر شده که این رقم حکایت از کاهش 13 درصدی آن به نسبت سال گذشته است.
** کاهش 6 درصدی تلفات در شش ماهه نخست سال
رئیس پلیس راهور ناجا بیان کرد: در حوزه تلفات در شش ماهه نخست سال 6 درصد کاهش تلفات داشته که در این راستا 601 تن کمتر به نسبت سال گذشته کشته شدند و استان های خراسان رضوی، کردستان، اصفهان، فارس، خوزستان به ترتیب کمترین تلفات و استان های آذربایجان غربی، مرکزی، خراسان شمالی، چهارمحال بختیاری به ترتیب بیشترین تلفات را داشته اند.
سردار مومنی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام سوگواری سالار شهیدان در تمام هیئت های کشور نماینده ای به عنوان پلیس یار انتخاب شده تا برای تردد عزاداران و خودروهای عبوری کنترل لازم را داشته باشند./ز