کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : سرخ ولیک بیشتر در جنگل های شمال به خصوص در مازندران می روید و گونه های مختلف آن اثرات مشابه هم دارد که در نقاطی از ایران پراکنده است ، همچنین گل ، برگ ، میوه و پوست این گیاه نیز قابل استفاده است .
امینی با اشاره به اینکه سرخ ولیک ضداسپاسم و مسکن است ، افزود : مهم ترین ترکیبات این گیاه شامل 3 درصد آنتوسیانیدین ها و پروآنتوسیانیدین ها هستند که جزء ترکیبات فلاونوئیدی گیاه محسوب می شود و دارای خاصیت قوی برای تثبیت کلاژن بوده و در نتیجه به تاندون ها استحکام می بخشد.
به گفته وی ، دانه های سرخ ولیک موجب کاهش اسید اوریک در بدن می شود و درمان کننده نقرس است .همچنین در کاهش فشارخون ، جلوگیری از حمله های قلبی ، کاهش کلسترول و تقویت حرکات قلب ، تصلب شرائین و احتقان قلب ،جلوگیری از ضعف عضلات قلب و نارسایی کرونر مفید است./س