بابک طالبی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه گفت: پایانه مرزی بازرگان به عنوان مهمترین و قدیمیترین مرز این استان ظرفیت مهمی به لحاظ ترانزیتی و حمل و نقل بینالمللی برای کشور محسوب میشود.
وی اضافه کرد: این پایانه مرزی همواره رتبه نخست بیشترین میزان تردد ناوگان مسافربری و رتبه اول و دوم مرزهای زمینی کشور در زمینه تردد کامیونهای حامل کالاهای وارداتی کالا و ترانزیت ورودی کالا به کشور را از آن خود کرده است.
طالبی با اشاره به دیگر رتبههای پایانههای مرزی استان، افزود: کسب رتبه هشتم مرزهای زمینی فعال کشور در زمینه ترانزیت ورودی کالا به کشور توسط پایانه مرزی تمرچین از دیگر افتخارات پایانههای مرزی استان است.
وی گفت: رشد فعالیتهای اقتصادی و حمل و نقلی در سایر پایانههای مرزی از جمله پایانه مرزی پلدشت به عنوان مرز زمینی با جمهوری خودمختار نخجوان، رازی و سرو با ترکیه ظرفیتی است که با برنامهریزیهای انجام شده درصدد ارتقای این جایگاهها هستیم.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای آذربایجان غربی گفت: این استان به لحاظ همسایگی با سه کشور خارجی و وجود پایانههای مرزی دارای پتانسیلها و استعدادهای فراوانی برای توسعه اقتصادی کشور است.
طالبی اظهار داشت: وجود پایانههای مرزی و در نتیجه مبادلات مرزی و صدور محصولات تولیدی از طریق این مرزها سرمایهای برای ورود به عرصههای بزرگ اقتصادی است.
وی اضافه کرد: رشد فعالیتهای تجاری در این پایانهها میتواند بازار هدفی برای تولیدات داخلی آذربایجان غربی فراهم کند که این امر خود به توسعه این بخش از فعالیتهای اقتصادی منجر میشود.
طالبی افزود: به طور کلی میتوان گفت این ظرفیتها سبب شده است تا اقتصاد استان تابعی از فعالیتهای مرزهای آذربایجانغربی و بخش حمل و نقل باشد.
وی افزود: ثمره تلاشهای فعالان این مجموعه نیز در توسعه تجارت داخلی و خارجی، اشتغالزایی پایدار، افزایش سرانه درآمد مردم تأثیر بسزایی دارد./س