
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،در مراحل تهيه پفک پودر ذرت پرس می شود و در حرارت بسيار بالا قرار می گيرد تا پر حجم شود و در چنين شرايطی روغن موجود در پفک ميسوزد و پر اکسيد توليد ميکند که در مقابل حرارت و نور ميزان آن زياد می شود و درنتيجه خوردن آن سلامت افراد را تهديد می نمايد
استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفك منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود همچنین استفاده از روغن هایی كه چندین بار برای سرخ كردن استفاده می شوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ كدر و مات به محصول میدهند، از جمله خطرناكترین مواردی است كه می تواند منجر به مسمومیت و سرطانزا شدن چیپس شود.
گرما دیدن شدید محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیكالهای آزاد پراكسید میشود این مواد زیانی شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارند و سبب ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه می شود.
گفتنی است ، پفك تا 9 برابر وزن خود آب جذب ميكند، بنابراين معده كودكان را پر كرده و منجر به بياشتهايي آنها به وعدههاي غذايي اصلي ميشود همچنين چيپس نيز به دليل كالري بالاي روغن آن منجر به سيري كاذب ميشود و ميل افراد را به مصرف غذاهاي مغذي كاهش ميدهد؛ در نتيجه اين امر مصرفكننده به بيماريهايي نظير كمخوني، كوتاهي قد، پوكي استخوان و ريزش و تضعيف مو پس از مصرف مداوم اين فرآورده دچار ميشود.
از مصرف زياد چيپس و پفك در يك زمان و يا به صورت مداوم و طولانيمدت جدا خودداري كنيد/س