به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
این ماده غذایی فاقد کلسترول
بوده و قند موجود در
آن در مقایسه با انواع لوبیا کمتر است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتئین فراوان، منبع غذایی مفیدی برای تأمین پروتئین روزانه و پیشگیری از
ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی
استخوان به شمار میرود.
میزان پروتئین موجود در این
نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است.
این ماده غذایی منبع مناسبی از ویتامین «ث» بوده، همچنین میزان کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم موجود در
این نوع لوبیا قابل توجه
است.
تیامین، منیزیم، نیاسین و فسفر از جمله مواد
معدنی موجود در این لوبیا
است. قرار دادن میانوعدههای غذایی حاوی لوبیا چیتی در پیشگیری از سرطان روده بزرگ نقش مهمی دارد.
اکثر مواد غذایی بویژه مواد غذایی پرچرب سبب
افزایش هورمون لپتین در خون میشود.
تحقیقات نشان میدهد این هورمون نقش مهمی در افزایش اشتها و
ابتلا به اضافه وزن دارد.
این در حالی است که رژیم غذایی حاوی لوبیا چیتی باعث ترشح حداقل میزان لپتین در خون شده و از ابتلا به چاقی
ناشی از افزایش اشتها
پیشگیری میکند./س