به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ،شیشه ماشین را پائین تر می دهد و به آرامی آهی می کشد احتمالاً از ترافیک خسته شده، چراغ قرمز می شود، شمارشگر چراغ عدد 60 را نشان می دهد با اینکه به اطراف نگاه می کنید اما گویی چیزی نمی بیند، فکر می کنم کارهایی که از صبح انجام داده را مرور می کند و شاید موضوعی مهم ذهنش را درگیر کرده، شاید اجاره خانه، پیدا کردن ضامن برای وام، شاید بچه ها تعطیل شدن و او هنوز نرسیده است شاید و شاید....
مریم 9 ساله از لابه لای ماشین ها یکی یکی رد می شود، آقا گل، گل می خری؟ گل... چندتای آخرش آقا، آقا با شمام، گل نمی خوای؟ نکاهش می کند اما امگار او را نمی بیند، آق داره سبز میشه می خوای؟
به دوش کشیدن بار زندگی در سنین کودکی آسان نیست و این همه مصائب برای گل فروش کنار خیابان بسیار زیاد است، او هم کودکی است مثل هزاران کودک دیگر و در این سن و سال کودکی باید در دست همسن و سالانش به بازی کودکانه بپردازد، تحصیل کند و به فکر رویاهای آینده اش باشد.
احمدی جامعه شناس در این باره گفت: اگر نگاهی به خیابان های تنهران بیندازیم حضور کودکان کار در سرمای زمستان و گرمای تابستان در خیابان ها، طی سال های اخیر در بیشتر نقاط کشور رو به گسترش است و این یکی از معضلات اساسی اجتماعی است که جامعه ما هم اینک با آن روبرو است.
احمدی در ادامه با اشاره به آسیب ها و صدمات فراوان روانی و جسمی که از ناحیه فعالیت های حرفه ای به کودکان کارگر وارد می شود تأکید کرد: به دلیل ممنوع بودن اشتغال به موجب قوانین و مقررات موجود، این کودکان از مفاد قوانین کار و تأمین اجتماعی نیز خارج هستند و بنابراین هیچ مزایایی برای کار پرزحمت خود دریافت نمی کند و از هیچ حقوقی نیز برخوردار نیستند که این امر موجب سوء استفاده کارفرمایان از این کودکان شده است.
صدای بوق بوق پشت سر هم شنیده می شود، چقدر عجله و تعجیل و چه خواهشی در چشمان مریم که از ثانیه ها برای نگذشتن التماس می کند، شاید دخترک می خواست 60 ثانیه، 6 دقیقه باشد و شاید آن راننده می خواست که 60 ثانیه، 6 ثانیه باشد.