انار یکی از میوه‌های درختی است که دانه‌هایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، و یا به رنگ‌هایی مابین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز قرمز یا تقریبا زرد است.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، انار بومی مناطق شرق ایران تا کوه‌های هیمالیا در شمال هند است. ایران با تولید سالانه 800 هزار تن انار، بزرگترین تولید کننده ی انار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولید کننده‌است.

در ایران، شهرستان‌های ساوه، نی‌ریز و فردوس، به‌ترتیب بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انار هستند.

انار یکی از میوه های پاییزی است. تو این فصل خوردن انار را فرامو ش نکنید.

انار فقط یک میوه خوش‌آب و رنگ نیست. توی قوطی یک انار متوسط تا 40 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین c وجود دارد.

معمولا 52 درصد وزن کل ایــن میــوه را دانه‌هـــای آن تشکیل می‌دهند.

آب انار، خاصیت میکروب‌کشی و ضدعفونی‌کنندگی دارد.

انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریان‌ها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار می‌آید.

انار ، کلسترول‌های بد خون  را پايين مي اورد.

مفیدترین ماده «چای سبز» یعنی «آنتی اکسیدان» در انار 3 برابر بیشتر وجود دارد.

اگر دائم عطش دارید و بدنتان گر می‌گیرد، مصرف انار به عنوان برطرف‌کننده عطش و خنک‌کننده برایتان مفید است.

انار به‌عنوان یک میوه اشتهاآور، می‌تواند پیش‌غذای خوبی باشد.

آنهایی که کم‌خونی دارند، کبد و کلیه‌هایشان ضعیف بوده و ترشح صفرایشان هم کم است، انار دوای دردشان است.

آب انار شیرین برای بیماری‌های مجاری ادرار مفید است؛ ضمن اینکه انار، در درمان اسهال، آرتریت، زردی و بواسیر هم به کار می‌رود.

می‌گویند برای گلودرد و زخم‌گلو، جوشانده پوست انار معجزه می‌کند. خیلی‌ها هم اناری را که با حرارت کم زیر خاکستر یا در فر پخته شود، بهترین مرهم سینه‌های دردناک می‌دانند.

آب انار ترش و شیرین (ملس)، فشار خون را پایین می‌آورد.

انار به دلایل زیادی از جمله داشتن آهن، خون‌ساز به شمار می‌آید؛ به همین دلیل، بهترین زمان برای مصرف آن، صبح‌ها قبل از صبحانه است؛ البته به شرطی که بعد از آن صبحانه هم بخورید وگرنه اوضاع معده را به هم می‌ریزد.

با همه این مزایا، کسانی که با مشکل یبوست دست به گریبان هستند، نباید زیاد انار بخورند.

انار میوه سردی است. اگر سردمزاج‌هستید، بعد از خوردن انار، کمی آب جوش و نبات بخورید.

کسانی هم که معمولا معده‌شان نفخ می‌کند، باید مصرف انار را محدود کنند؛ ضمن اینکه زیاده‌روی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد./ب

برچسب ها: انار ، میوه ، بهشتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.