حوزه سلامت فعال هستند که از مراجع مختلف مجوز گرفته‌اند.


به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مرکز زنجان ،مشاور وزیر و مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت کشور ، در گردهمایی سالانه مدیران انجمن‌های سراسر کشور در زنجان با اشاره به برنامه پنجم توسعه،گفت: ارتقای مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد با هدف فقرزدایی و حمایت‌های اجتماعی و نیز خدمات‌رسانی به افرادی که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، به خوبی دیده شده است.

امینی افزود: سازمان‌های مردم‌نهاد، حلقه واسط بین دولت و جامعه هستند و می‌توانند با بهره‌گیری از منابع انسانی داوطلب و جذب منابع مالی، برنامه‌ها را سریع انجام دهند.

وی تصریح کرد: هیات‌مدیره سازمان‌های مردم‌نهاد در چارچوبی که دارند با هزینه‌های بسیار کم فعالیت‌های بزرگی را انجام می‌دهند که خودجوش، پای‌بند به اصول اخلاقی بودن، اخلاص و صداقت، از ویژگی‌های این سازمان‌ها است.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: مهم‌ترین ویژگی سازمان‌های مردم‌نهاد این است که اهداف خیرخواهانه و بشردوستانه در فعالیت آن‌ها مشاهده می‌شود و سعی می‌کنند اهداف و پایگاه خود را حفظ کنند./ب

 

 

برچسب ها: سازمان ، فعالیت ، مردم ، نهاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.